Cultura

Les visites a l’AVUI.CAT es disparen durant les eleccions

L’AVUI.CAT ha superat, de llarg, el milió de pàgines vistes en les 48 hores que han passat des de la jornada electoral d’aquest diumenge, establint d’aquesta manera un nou rècord per a la publicació. Això es correspon amb unes xifres que, la mateixa nit de les eleccions, van estar per sobre dels 38 .000 usuaris.

Ahir, les visites al diari digital encara es van incrementar més i l’AVUI.CAT va superar els 50.000 usuaris. L’èxit es deu a l’actualització constant de les dades electorals, que se subministraven en temps real a mesura que el ministeri de l’Interior anava facilitant els darrers resultats oficials, que es podien consultar municipi a municipi. A més, la redacció digital va seguir amb atenció totes les reaccions polítiques que es van produir la mateixa nit de les eleccions i l’endemà, amb una àmplia cobertura de la dimissió de Joan Puigcercós com a conseller de Governació.

L’AVUI.CAT acumula dos rècords d’audiència consecutius que han deixat les darreres xifres –del mes de febrer– per sobre de les 843.000 visites.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.