Política

La nit electoral, a l'AVUI.CAT

Seguiment municipi a municipi de les eleccions municipals i de les autonòmiques al País Valencià i les Illes Balears

L'AVUI.CAT donarà tots els resultats de la jornada electoral d'aquest diumenge en temps real. Des de l'hora de tancament dels col·legis electorals, l'edició digital del Diari AVUI farà un seguiment de les dades oficials municipi a municipi.

Dades de votants, participació, regidors en joc, vots en blanc i nuls i, el resultat del vot popular partit per partit es podrà seguir a l'AVUI.CAT gràcies a un desplegament tècnic que permetrà l'actualització automàtica de totes les dades oficials cada 60 segons.

Dades de Catalunya, País Valencià i Illes Balears
A partir de gràfics de vots, esquemes de repartiment de regidors i de totes les xifres oficials, des del primer recompte fins a la fi de la jornada, l'AVUI.CAT cobrirà l'evolució del recompte a tots els municipis de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. Així mateix, oferirà totes les dades disponibles referents a les eleccions autonòmiques de les Illes Balears i el País Valencià.

Passades les eleccions municipals i autonòmiques, les dades definitives continuaran sent consultables a l'edició digital del Diari AVUI.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.