Cultura

La Filmoteca de Catalunya i l'Acadèmia del Cinema català homenatgen Ramon Martos per la seva aportació al cinema català

L'Acadèmia del Cinema Català i la Filmoteca de Catalunya han organitzat un homenatge en motiu de la jubilació de Ramon Martos, actual director general del laboratori cinematogràfic Image Film, on es vol destacar el seu paper en el desenvolupament de la història del cinema català.

L'acte d'homenatge a Martos consistirà en la celebració d'una taula rodona, i la projecció de Verd Madur, una de les restauracions més recents portada a terme per Image Film.

Els organitzadors pretenen fer un viatge per la seva trajectòria, des de quan era aprenent d'etalonador fins ara.  L'homenatja't es caracteritza per la introducció de tecnologies videogràfiques, de tecnologies digitals aplicades a la imatge, i per la inauguració d'una unitat de tiratge de còpies d'alta velocitat, considerada de referència a tota Europa. L'acte es farà dijous vinent, 16 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala de projeccions de la Filmoteca a Barcelona. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.