Cultura

Xavier Sardà fa les paus amb Tele-5

Televisió

"És una satisfacció personal i professional". Aquestes són les paraules amb què Xavier Sardà comenta el fet que Tele-5 i la productora Gestmusic ja no estiguin enfrontades.

Davant la precària situació en què es troba la seva graella i a l'espera dels resultats que ofereixin la nova edició de Supervivientes i la sobreexplotació del presentador Jesús Vázquez -a qui posen al capdavant de tres programes-, Tele-5 s'ha empassat l'orgull i ha admès que Sardà pot ser el revulsiu que necessita per redreçar la seva quota de pantalla, propera a l'anèmia.

La nova proposta del factòtum de Crónicas marcianas, que, fins ara, només ha tornat a la televisió per fer un Afers exteriors a l'espanyola amb Dutifri (Tele-5), l'han batejada La tribu i s'incorporarà a la pantalla el mes vinent, un cop hagi passat Setmana Santa.

El nom del programa no enganya, perquè Sardà assumirà altre cop el rol de mestre de cerimònies en companyia de personatges de confiança amb què ha ja treballat.

Un d'ells és Boris Izaguirre, que va fracassar en el seu intent de liderar un programa propi, i que ara assegura que el que té més clar amb relació a La tribu és que hi sortirà "molt ben vestit".

L'altre és Carlos Latre, que demostrarà un cop més la seva fascinant capacitat d'adoptar, a través de la imitació, fesomies i maneres ben allunyades de la seva realitat.

Qui tanca el grup de col·laboradors de proximitat del nou programa és Mercedes Milá, que assumirà el paper de comentarista dels missatges que provinguin dels teleespectadors.

La fórmula de La tribu està oberta perquè se sotmet a "la vocació de seguiment de l'actualitat i la presència de moltíssim humor". També hi haurà entrevistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.