Cultura

Sardà també dimiteix per l'embolic d'Endemol i Telecinco

El periodista i presentador Xavier Sardà ha anunciat avui la decisió d'abandonar el seu nou projecte per a Telecinco, a causa de l'"ambient" creat entre la productora del programa (Gestmusic-Endemol) i la cadena privada.

Davant la situació generada per la dimissió de Josep Maria Mainat i Toni Cruz com a directius de Gestmusic-Endemol, confirmat aquest dijous, Sardà afirma en un comunicat que entre aquesta productora i Telecinco hi ha "una situació de distanciament i tensió".

Amb les dues empreses ha tirat endavant els seus últims catorze anys de televisió i amb totes dues estava preparant un nou programa per a la primavera que ve.

"Telecinco –explica Sardà–- va encarregar a Gestmusic, com és natural, la producció del projecte, i a les pròpies instal·lacions de Gestmusic jo ja havia organitzat un equip entre els excel·lents professionals de la productora".

Fa uns dies Telecinco "em va comunicar oficialment que no volien que Gestmusic produís el meu programa. En conèixer aquesta decisió, els directius de Gestmusic van dimitir", continua.

"Era –segons ells– la gota que feia vessar el got. Era, per a mi, una decisió que em situava al centre del conflicte entre la cadena i la productora. Era, per a Telecinco, una decisió a la qual tenen perfecte dret, però que considero totalment inadequada per a un projecte en ple procés de creació".

Referint-se a Toni Cruz, Josep Maria Mainat, Manuel Villanueva i Paolo Vasile, afirma: "Els desitjo sort. Units o en divergència. Però, per la meva part, he de deixar clar que aquest ambient m'impossibilita de seguir endavant amb el meu nou projecte televisiu", conclou el comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.