Cultura

iCat FM ja s'escolta a través de la consola Wii de Nintendo

L'emissora iCat FM, del grup de Catalunya Ràdio, centrada en música i cultura, ja es pot escoltar a través de la consola Wii de Nintendo. "Gràcies a un acord entre Catalunya Ràdio i la companyia japonesa de videojocs Nintendo, el mateix que sona a iCat FM o al web www.icatfm.cat sonarà alhora a la Wii", ha informat l'emissora autonòmica en un comunicat.

Segons s'explica a la nota, "aquesta iniciativa puntera en el sector, gairebé inèdita a Europa, consolida iCat FM com a producte innovador d'avantguarda tecnològica". La mateixa font explica que el nou portal per a Wii l'han desenvolupat CCRTV Interactiva i Runroom.

La versió per a Wii d'iCat FM té una interfície molt senzilla d'utilitzar, que adapta les millors prestacions de la versió web. El programa navegador Opera, necessari per navegar per internet des de la consola, es pot descarregar a través del Canal Botiga de la Wii.

La web http://wii.icatfm.cat inclou els sis canals d'iCat: iCat FM, l'emissora de promoció del consum cultural; TotCat (música en català), iCat Jazz (jazz), MusiCatles (músiques del món); Mediterràdio (músiques de l'entorn del Mediterrani), i Xahrazad (veus femenines). La proposta innovadora d'iCat FM ha arribat ja als 48.000 oients diaris, segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, i ha estat guardonada amb premis com el Laus de disseny gràfic i comunicació visual, el Ciutat de Barcelona a l'apartat d'internet, o els EpPy Awards de periodisme digital que concedeixen les publicacions Editors & Publisher i Mediaweek.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.