Cultura

Boadella: "Votaré Rosa Díez perquè és la continuació de Ciutadans"

El director de teatre Albert Boadella ha assegurat aquest divendres que té molt clar a qui votarà en les pròximes eleccions europees, la formació que lidera Rosa Díez, UPyD, perquè és "la continuació de Ciutadans, però a l'Estat".  Per Boadella, el moment polític actual és "fantàstic" perquè prosperi la secessió catalana, però ha remarcat que la majoria dels catalans "no està d'acord en aquesta aventura".

Durant la seva intervenció al Fòrum Nueva Economía, en què també hi ha participat la presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, Boadella ha tornat a fer el mateix discurs de fa uns mesos assegurant que es considera "expulsat i exiliat" de Catalunya per culpa de "l'univers polític i paleolític del nacionalisme" català que el va convertir en la "figura més mediàtica de Ciutadans a Catalunya".

En aquell moment, ha remarcat, va adoptar la "solució dràstica" d'"emigrar" a Madrid per preservar el seu futur com a artista "davant de qualsevol inclinació cívico-política" i també va ser llavors quan va decidir "esborrar" Catalunya de la seva vida i dels seus plans artístics, ja que ningú volia saber res d'ell ni d'Els Joglars.


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.