Cultura

Lisa Marie Presley es confessa "desconsolada" després de la mort del seu exmarit

El productor musical Quincy Jones assegura: "He perdut el meu germà petit avui i part de la meva ànima se'n va amb ell"

La filla d'Elvis Presley, Lisa Marie Presley, va mostrar ahir el seu condol per la mort del seu exmarit Michael Jackson i s'ha declarat "desconsolada" després de conèixer que el Rei del Pop ha mort en un hospital de Los Angeles després de tenir una aturada cardíaca a casa seva.

"Estic molt trista i confusa", ha declarat Presley. "Estic desconsolada pels seus fills, que ho eren tot per a ell i la seva família", ha lamentat, després de conèixer una "pèrdua en tots els nivells" que ha despertat el dol unànime més enllà del món de la música. "Em falten paraules", ha afegit.

Per la seva banda, el productor musical Quincy Jones, que va col·laborar amb Jackson en tres dels seus discos més venuts, s'ha declarat "desfet" en un comunicat "per les tràgiques i inesperades notícies".

En aquest sentit ha lamentat la mort del cantant, "tan de sobte i a una edat tan primerenca". "He perdut el meu germà petit avui i part de la meva ànima se'n va amb ell", ha afirmat.

També ha mostrat el seu condol per la tràgica notícia l'alcalde de la ciutat natal de Jackson, nascut a Gary, a l'estat d'Indiana. L'edil Rudy Clay ha subratllat que ningú ha fet tant per aquesta ciutat, coneguda arreu del país per qui va ser un dels seus il·lustres veïns. "A qualsevol dels habitants de Gary que viatgi pel món la gent li dirà: 'Aquesta és la ciutat natal de Michael Jackson'".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.