Cultura

Cacera de bruixes per la mort de Michael Jackson

La família apunta que el cantant va patir una sobredosi de demerol, similar a la morfina. La policia busca el metge personal de l'artista, que podria haver-li injectat el narcòtic

La causa de la mort de Michael Jackson no es coneixerà fins que es confirmin els resultats de les anàlisis toxicològiques, cosa que podria trigar "de sis a vuit setmanes", segons ha informat l'oficina del jutge d'instrucció del cas. Però les primeres hipòtesis, llançades per la família, apunten a una sobredosi de morfina.

L'ajudant del jutge d'instrucció ha explicat que l'autòpsia ha començat aquest matí però no ha volgut comentar res sobre les primeres impressions dels forenses, ni de la suposada injecció de demerol, un narcòtic similar a la morfina, que va rebre abans de patir la parada respiratòria, segons diuen un familiar proper.

Segons aquest mateix familiar, el pare de l'artista, Joe Jackson, volia portar el seu fill a un centre de rehabilitació en Palmdale (Califòrnia), perquè el cantant tenia una "addicció" a la morfina i als fàrmacs amb prescripció mèdica.

Es busca el metge personal
La policia de Los Angeles està buscant el doctor personal de Michael Jackson que, segons el portal d'internet que va destapar la seva mort TMZ, podria haver-li injectat el demerol. Se sap que el metge va marxar de la casa del cantant amb un BMW la nit passada.

L'advocat de la família del cantant i amic personal de Jackson, Brian Oxman, ha assenyalat que la mort "sembla que sigui un cas d'abús de medicaments, tret que hi hagi una altra causa", ha afegit. "La seva família ha estat intentant durant mesos cuidar en Michael, però la gent que l'envoltava no ho van permetre", ha dit.

D'altra banda, l'exmanager i amic del cantant nord-americà Michael Jackson, Tarak Ben Ammar, ha dit avui que els metges que van atendre l'artista durant la seva carrera són uns "criminals" i que li "van destruir el rostre i li van donar medicaments per calmar els dolors".

L'exrepresentant, en una entrevista a l'emissora francesa Europa 1, ha afegit que el cantant ha mort "d'una crisi cardíaca perquè prenia massa medicaments". Ben Ammar ha qualificat Jackson com un "hipocondríac" i ha reconegut que "prenia somnífers", però que mai el va veure drogar-se. Per a Ben Ammar, el tipus de vida que duia l'autor de Thriller, amb una alimentació molt dolenta i incapacitat per fer esport, "hagués tingut les mateixes conseqüències" per a qualsevol altra persona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.