Cultura

El CAC avala la idoneïtat d'Enric Marín per integrar-se al consell de govern de la CCMA

La designació de Marín dependrà de que dos terços de la cambra, 90 dels 135 diputats, hi votin a favor

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha tramès aquest divendres al Parlament un informe en el qual certifiquen la "idoneïtat i capacitat professional" d'Enric Marín per ocupar el càrrec de membre del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que va deixar vacant Albert Sáez quan dimarts va renunciar a la presidència d'aquest organisme. La mesa del Parlament ha tramès l'informe als sis grups parlamentaris que es reuniran el 6 d'abril per decidir en quina data citaran Marín per avaluar-ne la idoneïtat abans de portar aquesta qüestió al ple. La designació de Marín dependrà de que dos terços de la cambra, 90 dels 135 diputats, hi votin a favor.

El ple del CAC s'ha reunit aquest dijous tal i com estableix la llei de la CCMA. En aquesta reunió va acordar informar el Parlament sobre la idoneïtat i capacitat professional d'Enric Marín per ocupar el càrrec de membre del consell de govern de la CCMA pel seu perfil acadèmic i universitari dins l'àmbit de la comunicació, la seva experiència com a professional de la informació i la seva experiència com a alt càrrec de la Secretaria de Comunicació del govern.

Segons l'informe del CAC, tenint en compte les funcions que corresponen als membres del consell de govern de la CCMA, Enric Marín presenta la idoneïtat i capacitat professional necessàries per ocupar el càrrec.

Enric Marín és doctor en ciències de la informació i exerceix com a professor del departament de mitjans de comunicació i cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va ser degà de la facultat de ciències de la informació de la UAB entre els anys 1991 i 1995 i ha estat membre del consell d'administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i de Barcelona Televisió i secretari de comunicació de la Generalitat en el període entre els anys 2004 i 2006.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.