Cultura

La Lliga, en joc

Els aficionats estaran pendents de ràdios i teles dissabte i diumenge, en una última jornada amb programes especials si el Barça revalida el títol

La Lliga BBVA arriba a la seva última jornada, la trenta-vuitena, amb gairebé tot per decidir. Així les coses, avui i demà les ràdios i les teles tindran un gran protagonisme, ja que els aficionats no es voldran perdre la lluita aferrissada que onze dels vint equips del campionat mantindran pel títol, per tenir plaça europea o per evitar el descens.

La jornada s’ha dividit en dos dies. Aquesta nit es jugaran els partits en què hi ha en joc la classificació per a la Champions (Sevilla i Mallorca de candidats) i per a la Lliga Europa (Sevilla, Mallorca, Getafe i Vila-real de candidats). I demà a la tarda hi haurà bufetades per evitar els tres llocs de descens, que es repartiran entre Valladolid, Racing, Màlaga, Tenerife i Xerez.

El gran interès, però, estarà centrat demà a saber qui és el campió. El Barça defuig qualsevol eufòria, però és clar que ho té tot a favor per revalidar el títol i seguir fent història, ja que rep el Valladolid al Camp Nou i en tindrà prou guanyant el seu partit o que el seu rival, el Reial Madrid, no venci a Màlaga.

El percentatge de possibilitats d’èxit blaugrana, doncs, és prou elevat com perquè Televisió de Catalunya hagi preparat un gran programa especial que portaria per títol Hat trick Barça: Campions!, que començaria a les 20.45 h, just al final del partit del Camp Nou. Si els de Guardiola són campions, TV3 emetrà la celebració del títol a la mateixa gespa del Camp Nou, un resum dels partits de Barça i Madrid, i també s’emetran les millors imatges de la Lliga blaugrana, amb atenció especial a Leo Messi.

Hi haurà connexions amb la plaça de Catalunya, on es farà una festa de celebració amb les actuacions musicals, entre d’altres, de la nova Trinca, Jofre Bardagí, Monica Green, que cantarà l’himne del Barça, i Els Buhos. També hi participaran alguns dels personatges del Crackòvia.

BTV ha preparat una edició especial de La porteria. I Gol TV anuncia per tot el dilluns un Especial campeón de Liga que recollirà les millors imatges i els moments més decisius del campió. També dilluns, a La 2, hi haurà un Zigazaga que analitzarà l’última jornada de Lliga i el campió.

I, evidentment, les emissores de ràdio que habitualment transmeten els partits del Barça, amb Catalunya Ràdio i RAC 1 al capdavant, mantindran demà les seves emissions fins entrada la matinada si el Barça torna a endur-se el títol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Mercè d’enguany se centra en la cultura popular i incorpora nous espais i espectacles

BARCELONA
patrimoni

Les excavacions al poblat ibèric del Turó del Vent del Corredor refermen la importància de l’assentament

Llinars del Vallès
llibres

Claudia Pagès escriu sobre les dualitats i l’aigua

barcelona
LLIBRES

L’Avenç edita una vuitantena de proses inèdites de Joan Vinyoli

Santa Coloma de Farners

Un Visa pour l’Image marcat per la guerra de Gaza

Perpinyà
música

La Fireluche i Joan-Lluís Lluís estrenaran l’experiment ‘Pareidolia’ al sisè cicle El Generador

girona
TEATRE

Croàcia celebra la Diada de Catalunya amb el record de Pau Casals a la Casa Blanca

BARCELONA
Llibres

El nou projecte editorial d’Abacus Futur publicarà 250 novetats en català i castellà el 2025

Barcelona
cinema

Tres clàssics per celebrar els 90 anys de Sophia Loren

Barcelona