Cultura

Serrat rep l'alta mèdica i estarà recuperat per cantar en 4 setmanes

Joan Manel Serrat ha rebut l'alta mèdica. El grup hospitalari Quirón ha difós un comunicat segons el qual el cantautor català va rebre l'alta hospitalària dilluns 15 de març.

Serrat, de 66 anys, va ser operat el dijous 11 de març a la clínica Quirón de Barcelona d'un nòdul pulmonar diagnosticat en un recent control rutinari, que no tenia cap relació amb patologies prèvies del pacient. La intervenció va ser practicada pel doctor Laureano Molins, cirurgià toràcic.

Segons l'informe, l'evolució postquirúrgica del cantant ha estat "excel·lent", i estarà recuperat per tornar a cantar en un període de tres o quatre setmanes.

Joan Manuel Serrat ha cancel·lat el concert d'inici de la gira de presentació del seu nou disc, Hijo de la luz y de la sombra, on canta de nou al poeta Miguel Hernández, previst per al dia 27 de març, a Elx. La gira preveu prop de 35 concerts per tot l'Estat espanyol, fins al 30 d'octubre que ve.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.