Cultura

Serrat torna als escenaris aquest divendres

El cantautor reapareix després d'una intervenció quirúrgica per extreure-li un nòdul pulmonar

Joan Manuel Serrat torna als escenaris aquest divendres al Palau d'Esports d'Elx (Baix Vinalopó) a l'inici de la gira Hijo de la luz y de la sombra, ajornada per l'operació a la qual es va sotmetre el mes de març.

Durant la presentació, Serrat ha dit que es troba "fantàstic" i amb ganes d'iniciar uns concerts que ha definit com a "diferents". El cantautor català ha avançat que als recitals de presentació del segon disc que dedica a la poesia de Miguel Hernández, el protagonisme serà "per a les cançons, els poemes, les cartes i acotacions del poeta". Serrat també ha comparat aquest àlbum amb el de l'any 1972 assegurant que ara actua "amb més independència" perquè "les circumstàncies són diferents".

Serrat reapareix després d'una intervenció quirúrgica per extreure-li un nòdul pulmonar i que va obligar a endarrerir l'inici d'aquesta gira. Sobre el seu estat de salut, Serrat ha dit que es troba fantàstic i ha ironitzat "no com quan tenia 18 anys però em trobo bé", ha dit.

El dia 20 de juliol visitarà València, el 24 del mateix mes Tarragona, el dia 28, Benidorm, el 28 de setembre Lleida, el 2 d'octubre, Cornellà i els dies 29 i 30 d'octubre finalitzarà la gira a Oriola, lloc de naixement del poeta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.