Cultura

Registren les oficines del Palau de la Música per presumptes irregularitats econòmiques

Fonts del Palau han indicat que desconeixen la naturalesa de la querella i les irregularitats de gestió econòmica a les quals fa referència

Els Mossos d'Esquadra registren des de les 10.00 hores les oficines de la Fundació Palau de la Música després que el jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona hagi admès una querella presentada pel fiscal d'Assumptes Econòmics. La investigació va començar a instàncies de l'Agència Tributària, que va descobrir presumptes irregularitats en la gestió econòmica de la Fundació.

Fonts del Palau han assegurat que la policia s'ha reunit amb els directors de diversos departaments, entre els quals Rosa Garicano, membre de la comissió delegada de la Fundació Palau de la Música. El president de l'entitat, Fèlix Millet, no era a l'edifici en el moment que s'hi ha presentat la policia.

Mentrestant, els treballadors són al bar del segon pis i a l'entresòl perquè els mossos no els deixen sortir de l'edifici.

Aquestes fonts del Palau han indicat que desconeixen la naturalesa de la querella i les irregularitats de gestió econòmica a les quals fa referència.

Tot i el registre, les visites turístiques a l'edifici continuen fent-se amb tota normalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.