Cultura

Homicidi o sobredosi?

Són les dues hipòtesis que la policia de Los Angeles té com a possibles causes de la mort de Michael Jackson

La policia de Los Angeles té dues hipòtesis sobre les causes de la mort de Michael Jackson: per sobredosi accidental de fàrmacs o per homicidi, tot i que encara està esperant els resultats toxicològics de l'autòpsia del Rei del Pop per aclarir tots els dubtes.

La família de l'artista assumeix que si es confirmés la hipòtesi de l'assassinat s'hauria d'obrir un procés criminal.

Segons ha transcendit a la premsa, la policia de Los Angeles va enviar citacions als doctors que van tractar Jackson durant tota la seva vida per reconstruir el seu historial mèdic. Aquestes dades seran determinants per conèixer l'estat de salut de l'artista.

Els investigadors han requerit tots els informes, inclosos els radiològics i psiquiàtrics.

Després de la mort de Jackson, els agents van interceptar nombrosos fàrmacs al domicili del cantant a Los Angeles, entre els quals, forts calmants. En aquestes dues setmanes ha transcendit que Jacko utilitzava pseudònims per sol·licitar receptes per aconseguir potents medicaments.

S'espera que els resultats toxicològics de la autòpsia sol·licitada per les autoritats es coneguin en dues o tres setmanes, si bé els forenses contractats per la família per a  una segona anàlisi podrien revelar-se abans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.