Cultura

Mostra d'objectes de Michael Jackson a Badalona

La mostra Michael Jackson: Rei del Pop ha reunit 36 objectes del cantant entre ells la jaqueta que va utilitzar a Bad i 11 dibuixos originals fets pel cantant a finals dels anys 80

La mostra Michael Jackson: Rei del Pop ha reunit 36 objectes del cantant entre ells la jaqueta que va utilitzar a Bad (amb les seves inicials) i 11 dibuixos originals fets pel cantant a finals dels anys 80, entre ells un autorretrat i un retrat del mandatari cubà Fidel Castro.

Els objectes provenen del fons del Museu del Rock-Col·lecció Jordi Tardà i es podran visitar des d'aquest dimecres i fins el 31 d'agost al Centre Comercial Màgic de Badalona.

Entre els objectes exposats també hi ha el primer disc de platí que Jackson va obtenir per les vendes de Thriller, el guà que va fer servir durant l'època dels Jackson Five, la caixa promocional d'E.T. The Extra-Terrestrial, que inclou un vinil amb la narració del rei del pop sobre la pel·lícula, entre d'altres coses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.