Cultura

Els fills de Michael Jackson seran els Jackson Three

Després de portar amb mà de ferro els populars Jackson Five, Joe Jackson pretén provar sort un altre cop, aquesta vegada amb els seus néts

Només unes setmanes després de la mort del Rei del Pop, Joe Jackson, pare de l'artista, pretén rendibilitzar la mort del seu fill planificant una gira amb els fills del cantant per donar-los a conèixer mundialment com els Jackson Three.

Ni tan sols després de la mort del seu fill, Joe Jackson és capaç de deixar-lo descansar tranquil. Si no estava prou content d'haver-li robat la infantesa i joventut a Michael portant amb mà de ferro els populars Jackson Five, Joe Jackson té previst provar la seva sort un altre cop, aquesta vegada amb els seus néts.

Prince Michael I, de 12 anys; Paris, d'11, i Prince Michael II, de 7, seran la nova aposta musical de l'ambiciós pare de Jackson, i protagonitzaran una sèrie de concerts l'any que ve com els Jackson Three. De moment, els tres nens estaran sota la custòdia dels seus avis, que consideren que són els millors per educar-los.

Joe Jackson confia plenament en les facultats dels seus néts, que, encara que no siguin fills biològics del cantant, sí que veu en ells una mina d'or per convertir-los en la millor backing band del món, donant-los a conèixer amb una gira mundial com els Jackson Three.

De fet, el pare del Rei del Pop ja ha ofert dos contractes musicals a dos dels fills de Michael, ja que confia que han heretat el talent del seu pare, que amb a penes 5 anys, es va convertir en el vocalista dels Jackson Five.

La notícia salta només unes setmanes després que Joe anunciés públicament la creació de la seva pròpia discogràfica, Chi Coast Entertainment.

Alguns dels familiars del Rei del Pop ja han manifestat el seu desacord i el seu empipament amb la idea, i han declarat que Joe únicament pensa a aprofitar-se i explotar els seus néts.

Ian Halperin, biògraf no oficial de Michael Jackson, ha declarat en exclusiva per al diari The Sun: "Un dels membres de la família està furiós. Diu que Joe està fent el possible per tirar això endavant. Vol explotar els nens de la mateixa manera que ho va fer amb Michael".

El diumenge 12 de juliol va sortir la notícia que Katherine Jackson, mare de Michael, s'havia posat en contacte amb l'exdona i mare dels dos fills més grans del cantant, Debbie Rowe, per excloure Joe completament de la vida dels nens.

En una audiència per la custòdia dels 3 nens que s'hauria d'haver celebrat aquest dilluns, però que ha estat trasllada al 20 de juliol, es pretén arribar a un acord en el qual Katherine, que s'ha estat ocupant de manera temporal dels nens, serà l'encarregada de la seva custòdia. Debbie Rowe, mare biològica dels nens, podrà visitar-los sempre que vulgui a la casa d'El Encino, Ohio, on pretenen traslladar-se a viure.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.