Cultura

El metge personal de Jackson declara durant 3 hores davant la policia i defensa la seva actuació

Les forces de l'ordre han insistit que no es considera Murray un sospitós, sinó un testimoni, però, no obstant això, la policia li ha intervingut un vehicle on s'haurien trobat grans quantitats de medicaments

Aquesta matinada Conrad Murray ha declarat durant tres hores davant la policia de Los Àngeles i, segons un comunicat difós pels seus advocats, ha defensat la seva actuació durant les darreres hores de vida de Michael Jackson, tot i que no n'han transcendit més detalls.

Tothom estava pendent del paper que va poder tenir el metge personal de Michael Jackson, Conrad Murray, en els moments previs a la mort i en relació amb el presumpte abús de calmants que podria haver estat prenent el 'rei del pop'.

Els advocats de Murray, que va desaparèixer poc després de la mort del cantant, han anunciat que col·laborarà amb la policia i que no està gens preocupat.

Les forces de l'ordre han insistit que no es considera Murray un sospitós, sinó un testimoni, però, no obstant això, la policia li ha intervingut un vehicle on s'haurien trobat grans quantitats de medicaments i no ha trascendit el lloc de l'interrogatori amb el metge.

Així doncs, la situació torna al punt de partida i, com ja s'anunciava dissabte, per saber més coses de la seva defunció caldrà esperar les proves toxicològiques, que encara tardaran entre sis i vuit setmanes a arribar. L'autòpsia, de moment, només ha permès descartar l'existència d'indicis criminals o de violència física.

Malgrat tot, la família no està contenta amb aquestes conclusions i, per començar, han ordenat una segona autòpsia, independent. La família Jackson ha fet públic un comunicat en el qual es declara sense veu i desolats per la mort de Michael.

Els Jackson agraeixen, també, les mostres d'afecte dels seus fans i els demanen que no desesperin, perquè el "rei del pop" viu en cadascun d'ells. En aquests moments, es mantenen tancats en la residència familiar per decidir quin tipus de funeral faran.

Jackson, de 50 anys, va morir després de tenir una aturada cardíaca. Els serveis mèdics el van trobar al seu domicili de Los Angeles inconscient i sense respiració. Després d'intentar reanimar-lo, el van traslladar a un centre hospitalari, on no van poder fer res per salvar-li la vida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.