Cultura

500.000 peticions en dues hores per presenciar el funeral de Michael Jackson

La cerimònia es farà dimarts que ve a l'Staples Center de Los Angeles

En menys de dues hores, més de 500.000 fans de Michael Jackson s'han inscrit en la pàgina web que ofereix la oportunitat de presenciar en viu l'últim adéu al cantant.

L'homenatge al rei del pop, que va morir la setmana passada d'un atac de cor als 50 anys, se celebrarà el proper dijous a l'Staples Center de Los Angeles, al mateix lloc on escassos dies abans de la seva mort Jackson assajava les coreografies dels concerts que anava a fer a Londres.

En menys de 120 minuts, el portal www.staplescenter.com, que sorteja 17.500 entrades gratuïtes, s'ha col·lapsat, segons els organitzadors de l'esdeveniment.

Els voltants de l'estadi dels Lakers es tallaran al trànsit des de les 10.00 hores i es reforçarà la vigilància i la seguretat.

Per la seva banda, un portaveu de la família del cantant no ha volgut donar detalls sobre el memorial encara que sí que ha confirmat que el cos de l'artista no serà a l'interior del recinte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.