Cultura

L'Ajuntament de Barcelona obre un expedient sancionador als promotors d'U2

El consistori acusa U2 d'un incompliment reiterat de l'horari de finalització dels assajos i els responsabilitza de l'incompliment de l'ordenança de medi ambient pels límits sonors autoritzats

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que iniciarà un expedient sancionador als promotors del grup irlandès U2 que pot comportar una multa de fins a 18.000 euros per les presumptes infraccions administratives en els assajos i concerts que van oferir a la capital catalana, ha informat el consistori en un comunicat.

El districte de les Corts ha formalitzat el plec de càrrecs, en què qualifica les dues infraccions com a "greus", encara que els promotors del concert poden formular al·legacions fins al mes de setembre vinent.

L'Ajuntament acusa U2 d'un incompliment reiterat de l'horari de finalització dels assajos, com va acreditar en diverses actes d'inspecció, cosa que podria ser sancionat amb una multa de fins a 6.000 euros.

A més, els responsabilitza de l'incompliment de l'ordenança de medi ambient en relació amb els límits sonors autoritzats, cosa que implicaria la imposició d'una multa addicional de fins a 12.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.