Cultura

Arrenca la gira mundial d'U2

Els fans per fi podran veure aquesta nit al Camp Nou l'escenari de 360 graus i 50 metres d'alçada que la banda irlandesa ha projectat per a aquesta gira

La banda irlandesa U2 estrena aquesta nit al Camp Nou de Barcelona el seu escenari de 360 graus i 50 metres d'alçada, en el primer concert de la gira mundial per presentar el seu nou disc, No line on the horizon.

El director de producció de la gira, Jake Perry, ha assegurat que porten un mes preparant aquest concert, però "no se sap" amb exactitud quanta gent hi està treballant. "El que sí que sabem és que estem ajudant a frenar la crisi mundial", ha bromejat.

L'arquitecte de l'escenari, Mark Fisher, ha comentat que tant l'estructura de l'escenari com les pantalles giren 360 graus. També ha dit que tenen voltant pel món diverses estructures del muntatge però només tenen un equip de llums i pantalles, per la qual cosa es munten 24 hores abans i es treuen sis hores després per portar-lo a la següent ciutat.

Amb les 90.000 entrades esgotades per avui dimarts, U2 farà un segon concert a la capital catalana el 2 de juliol també a l'estadi del Barça. Per aquest concert encara hi ha entrades.

El xou durarà al voltant de tres hores, segons el mateix cantant de la banda, Bono. U2 tocarà entre 20 i 22 cançons, segons el mànager, Paul McGuiness, i entre elles no hi faltaran les del seu nou disc. La banda escocesa Snow Patrol farà de telonera dels U2 en els dos concerts a Barcelona i en els de Milà.

Amb motiu d'aquest concert, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) allargarà una hora, per tant fins a la 1 de la matinada, el seu servei de transport.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CULTURA

La Diputació de Tarragona destina 2,2 milions d’euros a entitats culturals

tarragona
GIRONA

El FITAG posa a la venda les entrades de les obres teatrals i les activitats diürnes

GIRONA
PUIGCERDÀ

L’Arxiu Comarcal digitalitza el fons del fotoperiodista Emili Giménez

PUIGCERDÀ

Els marcs pinten molt

Sitges
LITERATURA

La ILC crearà beques i residències per a autors novells

barcelona
Cultura

Salou museïtzarà l’espai arqueològic de la Cella-Kallipollis

Salou
BLANES

Homenatge a l’actor Fermí Reixach en el 12è cicle Docus a la Fresca

BLANES
FIGUERES

Maria Hein i Serial Killerz s’afegeixen al cartell de l’Acústica

FIGUERES
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Inicien els tràmits per licitar el festival Porta Ferrada per tres anys i 10,3 milions d’euros

SANT FELIU DE GUÍXOLS