Cultura

Jiménez Losantos i César Vidal abandonaran la Cope el 31 d'agost

Els locutors diuen que han decidit declinar les ofertes de renovació de la cadena

Els locutors de la cadena Cope, Federico Jiménez Losantos i César Vidal, han anunciat avui a aquesta emissora que declinen les ofertes de renovació "després d'haver-les estudiat" i, per tant, abandonaran conjuntament la cadena el pròxim 31 d'agost.

Abans de Setmana Santa aquesta cadena va oferir a Jiménez Losantos fer-se càrrec d'un programa de dues hores, de deu a dotze de la nit, en lloc de seguir al capdavant del programa "La Mañana". A César Vidal la cadena li va proposar dirigir i presentar "La Linterna", de vuit a deu de la nit.

"Ambdues parts volen manifestar, en aquests moments, la satisfacció pel bon treball realitzat durant aquests últims anys al capdavant dels programes "La Mañana" i "La Linterna", i expressen el seu desig que el futur estigui ple d'èxits professionals per a tots", assenyalen en el comunicat.

El 14 d'abril passat Jiménez Losantos va assegurar en antena que els seus advocats estudiarien la relació legal amb l'emissora, després que la Cope proposés al locutor abandonar l'espai radiofònic. En aquest moment, Losantos va afirmar que després de la "invitació" de la Cope, desconeixia la seva situació a l'emissora, encara que va assegurar que continuaria fins a l'agost, que és quan acaba el seu contracte.

Uns dies abans, en declaracions al diari El Mundo, Jiménez Losantos apuntava les pressions de l'arquebisbe de Toledo i cardenal, Antonio Cañizares, i al PP "de Rajoy i Gallardón" com a  causants del relleu a la cadena, on està des del 1993.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.