Cultura

Els cors del Palau de la Música cantaran junts per simbolitzar el començament d'una nova etapa

El recital pretén ser "un gest d'agraïment i un missatge optimista" dels cantors i nous estaments directius del Palau

Els cors del Palau de la Música Catalana de Barcelona cantaran junts aquest dilluns a la nit. El concert reunirà l'Orfeó Català, l'Escola Coral, el Cor de Cambra i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, i serà el símbol del començament d'una nova etapa d'"alta qualitat artística i rigor professional", segons la institució.

El recital pretén ser "un gest d'agraïment i un missatge optimista" dels cantors i nous estaments directius del Palau a tots els col·lectius que en les circumstàncies dels últims mesos han manifestat un suport "unànime" cap a la institució.

El programa inclourà les peces El mirador, de Josep Vila i Casañas; Schiksalslied, de Johannes Brahms, i la Simfonia número 9 de Ludwig van Beethoven. Es podrà seguir en directe per Catalunya Música, la web del Palau i les plataformes d'internet de TV3 i de Catalunya Música. A més, el dia 9, Canal 33 ho emetrà en diferit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.