Cultura

Els responsables de 'Crackòvia' esquiven la polèmica per la imitació de Josep Lluís Nuñez

Queco Novell respon a les crítiques de Jordi Pujol i Ferrusola dient que “les imitacions no pretenen vexar ningú"

Crackòvia, de TV3, un dels programes de més èxit de la televisió, ha estat polèmica arran d'una carta publicada al diari AVUI signada per Jordi Pujol i Ferrusola, fill de l'expresident de la Generalitat.

En la missiva, Pujol critica que en el programa es faci broma de l'expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, i “exigeix” que se'l “deixi de vexar”.

Pujol assegura que la imitació de Núñez no li fa gràcia i que “la broma s'ha convertit en insult”. “És immoral”, categoritza.

Preguntat per aquest tema, l'actor i periodista Queco Novell s'ha mostrat sorprès, en una tertúlia a RAC 1, pel remitent de la carta, i ha dit que no entén els motius que han portat Pujol a escriure-la.

“Les imitacions no pretenen vexar ningú, ni tampoc fer mal a ningú” ha dit Novell, que ha assegurat que “s'imita Núñez perquè el Latre ho fa de conya” i és “el personatge més famós de Crackòvia”.

Les productores del programa no volen entrar en el debat i esquiven qualsevol polèmica afirmant que “tothom és lliure de pensar el que vulgui dels programes de la televisió” i que “contra gustos no hi ha res escrit”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.