Cultura

'Tirant lo Blanc', de Calixto Bieito, clara favorita dels premis Max

L'obra Tirant lo Blanc, dirigida per Calixto Bieito, parteix com a favorita, amb vuit candidatures, per als premis Max de les arts escèniques, que s'entregaran el 30 de març en el Teatro Cuyàs de Gran Canària en una cerimònia que emetrà TVE.

Altres muntatges que opten a més nominacions són De cabeza, de la coreògrafa i Premio Nacional de dansa Teresa Nieto; Argelino señor de dos amos, de la companyia Animalario i el Teatro de la Abadía; i Barroco, del director eslovè Tomaz Pandur, protagonitzada per Blanca Portillo.

Els catalans Àlex Rigola, per 2666, i  Carol López, per Germanes, opten a la millor direcció, al costat d'Alfredo Sanzol, per Sí, pero no lo soy, i Andrés Lima, per Argelino, servidor de dos amos

En la categoria a millor actor protagonista opten l'argentí Alfredo Alcón, per Rey Lear, Asier Etxeandia, per Barroco, i Javier Gutiérrez per Argelino, servidor de dos amos.

En la categoria femenina, les candidates a millor actriu són Blanca Portillo, per Barroco, Carmen Machi, per La tortuga de Darwin, i Vicky Peña, per Après moi, le déluge.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.