Cultura

Venut per 350.000 dòlars el guant del primer 'Moonwalk' del Rei del Pop

Es convertiria en un dels senyals d'identitat artística de Jackson

El guant que el cantant Michael Jackson lluïa a la mà esquerra quan el 1983 va portar al món per primera vegada el mític Moonwalk, que després es convertiria en un dels seus senyals d'identitat artística, s'ha venut per 350.000 dòlars a Nova York.

La casa de subhastes Julien's Auction havia valorat inicialment aquesta peça, un dels records més valuosos de la història del pop, entre 40.000 i 60.000 dòlars. Tanmateix, el gran interès ha fet que el preu augmentés progressivament fins que un comprador ha fet la proposta definitiva.

Aquesta peça està feta de pell i porta pedres precioses d'imitació. El Rei del Pop, que va morir el passat 25 de juny als 50 anys, la duia en la seva interpretació de Billie Jean durant una celebració que va ser retransmesa per televisió, i després la va regalar a Walter Aurenja, baixista dels Commodores.

Durant la licitació també han sortit a la venda altres guants de l'artista, entre els quals un de completament cobert de cristalls de Swarovski negres i daurats que ha arribat als 40.000 dòlars. Entre els més de 60 objectes de Jackson subhastats a Manhattan també ha despertat gran expectació el Mercedes Benz del 1985 que el cantant va adquirir per al seu ranxo de Neverland i que després va regalar a un familiar. El comprador ha pagat 85.000 dòlars per aquest automòbil,


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.