Cultura

Els darrers passos de ball de Jackson

La pel·lícula ‘This is it’ s’estrena avui

El documental sobre els darrers assajos de Michael Jackson, que porta per títol Michael Jackson’s This is it, s’estrena avui a 19.000 cinemes d’arreu del món, en un llançament sense precedents que ha motivat les crítiques d’alguns fans del cantant. La pel·lícula s’exhibirà només durant dues setmanes, però el ritme d’entrades venudes fa preveure que se superin els 600 milions de dòlars de recaptació (uns 400 milions d’euros). Aquesta xifra situaria la pel·lícula com la quarta més taquillera de la temporada, per darrere només de Transformers 2, Harry Potter i el misteri del príncep i Ice Age 3.

Un grup de seguidors del cantant, que asseguren que estaven prop del seu ídol en els seus darrers dies, han intensificat una campanya iniciada dies enrere a través d’internet per mostrar el seu malestar. Acusen els promotors del retorn de l’artista de ser responsables indirectes de la seva mort. “El seu cor es va aturar sota la increïble pressió a què va ser sotmès”, afirmen.

Revisitar el Rei del Pop

Kenny Ortega, director de la pel·lícula i coreògraf dels concerts que Jackson preparava quan va morir, el 25 de juny passat, ha declarat a la revista Rolling Stone que “hi ha el desig de tornar a visitar Michael, de viure una experiència més amb ell”. El film és el resultat del muntatge de 120 hores enregistrades entre l’abril i el juny dels preparatius de les 50 actuacions que Michael Jackson havia de fer a principis d’estiu a l’O2 Arena de Londres. També s’ha editat un àlbum amb el mateix títol, que inclou 16 cançons.

Michael Jackson’s This is it s’estrena a l’Estat espanyol amb 350 còpies, segons les xifres facilitades per la distribuïdora Sony. De moment ja s’han venut més de 66.000 entrades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.