Cultura

Dimiteix el director general de Ràdio Televisió Valenciana

El grup socialista de Les Corts Valencianes havia demanat la substitució de Pedro García per considerar-lo "un element central en la relació" entre els responsables de la trama del cas Gürtel i el PP valencià

El director general de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), Pedro García Gimeno, ha presentat la seva dimissió, segons fonts del consell d'administració de l'organisme.

L'executiu autonòmic ha explicat que García ha presentat la dimissió després que el president de la Generalitat, Francisco Camps, fes pública la remodelació del seu govern, on s'hi han produït diversos canvis de carteres però no n'ha entrat ni sortit ningú.

Tot i això, Ràdio Nou, del grup RTVV, ha comunicat als seus oients que García, director general des del 2 de juliol de 2004, vol començar una nova etapa professional a l'empresa privada i que la seva dimissió va ser en principi rebutjada.

Pedro García va accedir a la direcció general de Radiotelevisió Valenciana des de la secretaria autonòmica de Comunicació amb Francisco Camps com a president de la Generalitat i anteriorment va ser cap de premsa d'Eduardo Zaplana en la seva etapa de president.

El grup socialista de Les Corts Valencianes havia demanat la substitució de Pedro García per considerar-lo "un element central en la relació" entre els responsables de la trama del cas Gürtel i el PP valencià.

Els socialistes van denunciar que RTVV mantenia contactes amb Orange Market, empresa investigada pel cas Gürtel, i que García figurava en les investigacions judicials com una de les persones que va rebre vestits com a regal.

Pedro García serà substituït en el càrrec per José López Jaraba, fins ara director de Canal 24/9.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.