Cultura

Coldplay regalarà un àlbum als fans que vagin als seus concerts

La banda liderada per Chris Martin passarà per Barcelona el proper 4 de setembre on actuarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Els fans de Coldplay estan d'enhorabona. La banda britànica regalarà als seus seguidors que vagin als seus pròxims concerts una còpia del seu recopilatori LeftRightLeftRightLeft, com a "agraïment" pel recolzament que han donat a la banda "tot i en temps de crisi".

Segons la banda, aquest regal, que començarà a fer-se efectiu en el primer concert del grup als EUA, el proper 15 de maig, és una "mostra de gratitud" a tots els seguidors que els han recolzat tot i les dificultats econòmiques actuals.

El recopiltaori, que es publicarà gratuïtament a la xarxa el 15 de maig, conté nou temes de la formació gravats durant els concerts del Viva la vidaTour.

"Tocar en directe és el q ens agrada. Aquest àlbum és un reconeixement als nostres fans, la gent que fa possible que això passi", assenyala el grup.

La banda liderada per Chris Martin passarà per Barcelona el proper 4 de setembre on actuarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.