Cultura

Les dones, protagonistes de l'erotisme a BCN

Del 5 al 10 de novembre se celebra la 2a setmana eròtica femenina a Barcelona, Dona Sex, a diferents sales i botigues de la ciutat. El festival, al qual hi tenen cabuda totes les tendències sexuals, no és exclusiu per a dones.

Totes les activitats que ofereix Dona Sex són gratuïtes: exposicions, conferències, cinema, consultoris, sessions de tuppersex i passis de llenceria. També s'hi podrà veure pornografia, "però no és el pal de paller de les jornades", ha volgut remarcar Conrad Son, organitzador de la setmana eròtica, conscient de la percepció femenina de l'erotisme i el sexe.

Entre els actes destacats, hi ha dijous 8 a les 20h una classe d'aerostrip, una barreja entre l'aeròbic i l'striptease, a càrrec de l'actriu Evita de Luna. Divendres 9, també a les 20h, es faran crispetes i es projectarà la pel·lícula Les esclaves de Minerva, de temàtica fetish i lèsbica, i un posterior cinefòrum.

L'únic de pagament
El Cabaret Eròtic, dissabte 10 a les 22h a la Sala Trauma, és l'únic espectacle que requereix entrada, a 15€.

Al voltant de Dona Sex s'ha convocat un concurs de fotografia, vídeo i relats eròtics on sobretot es valorarà la creativitat artística des d'un punt de vista femení. Les bases es poden consultar a la web del festival www.donasex.cat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.