Cultura

Unes 57.000 persones visiten la 15 edició del Festival de Cinema Eròtic

Unes 57.000 persones han visitat del 3 al 7 d'octubre la 15 edició del Festival Internacional de Cinema Eròtic (FICEB), segons dades dels organitzadors.

El festival s'ha celebrat per última vegada al recinte de La Farga, de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), del qual s'acomiada després de deu edicions en haver acabat el contracte amb els responsables de La Farga, per la qual cosa la direcció de FICEB negocia nous espais a Barcelona i a prop de la ciutat per poder seguir celebrant el festival.
La xifra de 57.000 visitants, una dada estimativa de les 13:00 hores d'avui, és similar a la de l'any passat, pel que els organitzadors constaten l'"èxit" de la seva iniciativa i l'"interès social generalitzat pel sexe".

El festival ha rendit homenatge en aquesta edició a l'actor porno Nacho Vidal amb una retrospectiva dels títols més emblemàtics de la seva carrera cinematogràfica.

Una cinquantena d'empreses han participat a l'espai comercial del Festival de Cinema Eròtic que ha mostrat les últimes novetats del sector i ha exhibit articles com pastisseria eròtica, roba, pel·lícules i jocs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.