Cultura

Tres bodes i un Bardem

Temporada nupcial a les revistes, i divisió, de nou, del repartiment del pastís del disseny dels vestits blancs entre Rosa Clarà i Manuel Mota. La primera firma el de la núvia de la boda torera dels Linares i el segon el de la madrilenya-mallorquina d’Alejandra Prat. Començarem amb la torera, perquè a la portada de l’Hola hi ocupa bastant més tros que l’altra, encara que els noms dels contraents, Miguel Palomo i Marta González, diuen poca cosa. És que els papàs de les criatures són dos toreros i això excita molt el món rosa espanyol i arrossega molts convidats amb pedigrí del sud. La noia és filla de Dámaso González i el noi de Palomo Linares, així que a la convocatòria no hi va faltar ni la filla adoptiva d’Ortega Cano, Camilla, que, per cert, feia de dama d’honor.

Però a qui realment fa gràcia retrobar és a la mare del nuvi, Marina Danko, una veterana de les revistes que va triomfar anys enrere per la seva bellesa llatina, i a qui hem anat veient per la seva faceta de dissenyadora de joies amb pedres sempre vinculades a curioses propietats còsmiques... Les que ha regalat a la que ja és la seva jove no ho són gens, d’estranyes, sinó totalment clàssiques i solemnes, amb diamants i perles. El vestit hi feia joc en elegància, amb faldilla de mil i un volants, molt de moda, ja que en pàgines anteriors trobem un vestit en aquesta línia del mateix John Galliano (600.000 euros!) en el cos de la model Erica Baxter, que s’ha casat amb un cienciòleg multimilionari. A l’enllaç –a la Costa Blava– hi va assistir Tom Cruise, tal com dèiem la setmana passada, i una Katie Holmes imbuïda de l’esperit Victoria Beckham, que es passeja per la platja vacil·lant amb talons de pam i portant ulleres de sol fins i tot de nit.

Les convidades d’aquell enllaç lluïen escots i moltes sedes de firma, però les de la boda torera apostaven més per xals, sedes i floretes. El glamur d’Aranjuez –lloc on els Linares tenen finca– és així. I allà hi van conviure sense problemes pols polítics oposats com Ana Botella, de fúcsia, i una Ana Rodríguez de Bono vestida per Mota, el dissenyador de Pronovias, on ella ja és convidada d’honor des que se sospita que la firma farà el vestit de la seva filla si finalment hi ha boda amb el noi de Raphael. No hi faltaven els seus respectius marits, Bono amb corbata rosa i Aznar –de qui ningú explica si va exercir el seu dret de beure totes les copetes que vulgui– blava.

I si allà hi havia antagonisme polític, a la boda de la filla de Joaquín Prat en vam trobar de futboler. Hi eren Josep Lluís Núñez i Florentino Fernández, ja que la família del nuvi, Juan Manuel Alcaraz, pertany al món de la construcció, però tot va ser fair play. De polítics vam veure un altre amic dels Alcaraz, Artur Mas, amb Helena Rakosnik, que és presència constant en festes urbanes de glamur o passarel·les, això sí, “sempre combinant-me l’horari laboral”. Potser la parella no té més espai a la portada de l’Hola perquè van ser tan generosos amb la premsa a la porta del convit que fins i tot Alejandra va confessar que havia preguntat al nuvi a l’altar per què havia arribat tan tard... En canvi, a Javier Bardem, –noi Woody Allen– que fa quatre dies corria per Barcelona, li han robat les fotos en què se’l veu en una platja de Cadis petonejant l’actriu Verónica Belinchón.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.