Cultura

Javier Bardem guanya el premi al millor actor secundari del Sindicat d'Actors dels EUA

Cinema

El Sindicat d'Actors de Hollywod ha concedit a Javier Bardem el premi al millor actor secundari pel seu paper a la pel·lícula No country for old men (No és país per a vells).
Bardem ha recollit aquest guardó a la cerimònia que s'ha fet aquesta nit a Los Angeles, una cita que es considera l'avantsala dels Oscars, previstos per al 24 de febrer.

L'actor, que ha volgut compartir el guardó amb els seus companys de repartiment, ja havia rebut el Globus d'Or per la seva interpretació en aquesta pel·lícula dels germans Cohen.

El film dels germans Cohen apareix doncs, després d'aquesta cerimònia prèvia als Oscars que referma el que ja va passar als Globus d'Or, com un dels favorits en la que ha de ser la nit de més glamur del cinema, la dels Oscars.

Bardem ha guanyat el guardó, al qual també aspiraven Tommy Lee Jones, també per No és país per a vells; Hal Holbrook, per Into the wild; Casey Affleck, per The assasination of Jesse James by the coward Robert Ford i Tom Wilkinson, per Michael Clayton.

Altres guardons
Pel que fa a la resta de guardonats, l'anglès Daniel Day Lewis s'ha emportat el premi al millor actor pel seu paper a There will be blood. El sindicat ha premiat Julie Christie com a millor actriu per Away from her. La millor actriu de repartiment ha estat, segons el sindicat, Ruby Dee, de 84 anys, pel seu paper a American gangster.

Respecte als guardons destinats als millors intèrprets en sèries de televisió, la parella protagonista de The Sopranos, James Gandolfini i Edie Falco, juntament amb el tàndem principal de 30 Rock, format per Alec Baldwin i Tina Fey, s'han endut els guardons en les seves respectives categories.

La gala del Sindicat d'Actors de Hollywod és la primera que permeten els guionistes, que estan en vaga des del 5 de novembre. L'entrega dels Globus d'Or ja va quedar molt descafeïnada, ja que es va limitar a una roda de premsa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.