Cultura

'No Country For Old Men' atorga a Bardem el seu primer Globus d'Or

L'actor Javier Bardem ha guanyat el seu primer premi Globus d'Or amb el guardó al millor actor secundari pel seu paper a No Country For Old Men (No és país per a vells), dirigida pels germans Coen.

L'anunci del premi s'ha llegit en una conferència de premsa que ha substituït l'habitual cerimònia d'entrega de premis, cancel·lada per la vaga dels guionistes de cine i televisió dels Estats Units que va començar fa dos mesos.

L'actor lluitava per aquest Globus d'Or amb intèrprets de la talla de Philip Seymour Hoffman (Charlie Wilson's War); John Travolta (Hairspray); Tom Wilkinson (Michael Clayton) i Casey Affleck (The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford).

Aquest és el desè premi que rep l'actor per aquest paper, en el qual interpreta un assassí en sèrie. L'últim que ha rebut ha estat el del 7 de gener que li van concedir els crítics de cine d'Estats Units, que també van premiar com a millor pel·lícula la mateixa cinta.

Bardem, que rebrà la famosa targeta amb el seu nom com a premiat per correu, ja va ser candidat als Globus d'Or els anys 2001 i 2005, per Before Night Falls (Antes que anochezca) de Julian Schnabel i The See Inside (Mar adentro) d'Alejandro Amenábar, respectivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.