Cultura

Peret traurà un nou disc abans de tres mesos amb cançons de la seva infància

Peret, l'històric rei de la rumba catalana, traurà un nou disc "abans de tres mesos" amb cançons que cantava quan tenia dotze anys. Així ho ha anunciat aquest dimarts durant la presentació del concert que oferirà dijous al Poble Espanyol en el marc del festival B-estival amb el nou fenomen de la rumba, el barceloní Muchachito.

"Alguns dels temes són cançons que vaig aprendre en aquells cines on feien una pel·lícula i després sortien artistes homosexuals a cantar", ha revelat el músic. De moment, però, Peret afirma que només pensa en el concert de demà i en la seva col·laboració amb Muchachito Bombo Infierno. L'actuació del B-estival, un festival que enguany arriba a la tercera edició, serà un treball conjunt que "de cap manera" és una relació mestre-alumne, tal com ha deixat clar el mític rumber català.

"Som amics –assegura–, ens veiem, ens abracem i ens fem petons". A més, ha comentat que és "una il·lusió molt gran" poder estar i actuar al costat de Muchachito.

Per la seva banda, el jove músic barceloní ha parlat de "l'experiència meravellosa" que serà compartir escenari amb el mític Peret. Muchachito, que toca rumba barrejada amb nous ritmes contemporanis, ha explicat que per ell l'artista de Mataró "és la banda sonora de la meva família i de la meva vida". "Un dia vam parlar i ens va dir que era fan nostre, ens va deixar il·lusionadíssims", ha afegit.

El concert de demà l'obriran els Muchachito Bombo Infierno, després actuarà Peret amb la seva banda i el tancaran tots dos a dalt l'escenari. Tot i així, encara no saben quines cançons interpretaran. "El públic és el que mana", han bromejat.

Aquesta col·laboració pot anar molt més enllà que un sol concert. I és que els dos artistes no descarten gravar un disc junts, això sí, "si hi ha alguna discogràfica interessada" i "amb una bona promo", ha explicat Peret.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.