Cultura

El jutge dictamina a favor de la Beckett en el contenciós amb Núñez i Navarro

Teatre

La Beckett ha guanyat el primer assalt. El jutjat de primera instància número 54 de Barcerlona ha dictaminat a favor de la Sala Beckett, en la sentència del cas que enfronta l'espai teatral amb la immobiliària Nuñez i Navarro, propietària del local.
El jutge que porta el cas ha dictaminat a favor seu, tot i que és probable que la immobiliària presenti ara recurs.

El conflicte que enfronta la Sala Beckett, situada al districte de Gràcia, i el propietari de l'edifici, la immobiliària Núñez i Navarro, va començar quan la immobiliària va adquirir el número 55 del carrer Alegre de Dalt el 2005. Des de llavors es barallaven pel preu del lloguer.

Mentre que els gestors del teatre afirmen que el contracte és indefinit, la immobiliària considera que no és vigent i pretén renegociar-lo i apujar-ne considerablement el preu, cosa que posaria en perill la continuïtat de l'activitat de la Beckett.

Ara les parts tenen un termini de cinc dies per interposar els recursos d'apel·lació que creguin convenients.

La Sala Beckett va néixer el 1989 impulsada per José Sanchís Sinisterra i el Teatre Fronterer. Està consagrada als autors contemporanis i ha estrenat obres del mateix José Sanchís Sinisterra, Sergi Belbel, Lluïsa Cunillé o Josep Pere Peyró, entre d'altres. També han utilitzat aquesta sala directors de prestigi com Calixto Bieito, Àlex Rigola, Xavier Albertí, Ramon Simó i molts intèrprets d'èxit en les cartelleres espanyoles.

La sala rep ajudes de la Generalitat, l'ICUB i el ministeri de Cultura i està en aquests moments en el procés d'haver de negociar amb la Generalitat el conveni trianual que acaba d'expirar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.