cultura

Lacuesta denuncia pressions

El director de Los pasos dobles, el gironí Isaki Lacuesta, que ha guanyat la Petxina d'Or del Festival de Sant Sebastià, va denunciar ahir amb noms i cognoms que el crític d'El País Carlos Boyero havia pressionat el jurat perquè no li donessin el premi. En declaracions a Rac1, va afirmar: “El que no és normal és que, en lloc de parlar de la pel·lícula, es dediqui a insultar la gent.” També va dir: “El jurat estava molt molest amb ell [Boyero] perquè els havia pressionat perquè no ens donessin res. Personalment havia anat allà a tocar-nos la pera”, i hi va afegir: “Un senyor del jurat em va dir durant el sopar que estava molt molest amb ell, justament per això.” Lacuesta, a més, va assegurar: “No ho he paït tot perquè no s'ha acabat. Això continuarà durant uns quants dies i setmanes.”

Amb tot, en declaracions a aquest diari, només va voler afegir-hi que, a partir d'ara, no vol parlar més dels crítics de cinema i que prefereix parlar de cinema i de la seva pel·lícula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.