cultura

Tourmix, Context, Sunset i Jardins de la Mercè, amb Strenes

El nou festival Strenes, que tindrà lloc en diferents espais de Girona de l'11 al 21 d'abril, ha arribat a un acord amb diverses sales privades de Girona per incorporar-les com a espais del festival, coorganitzat per Promo Arts Music i l'Ajuntament de Girona. Les sales que s'han incorporat al festival són el Sunset Jazz Club, la Sala Tourmix, Els Jardins de la Mercè i el Cafè Context, que s'afegeixen a l'Auditori de Girona, l'auditori Viader de la Casa de Cultura, La Planeta i el Teatre Municipal.

Amb aquesta ampliació d'espais “el nombre de concerts que es programaran a Strenes podrà augmentar i es podrà oferir un major ventall d'opcions artístiques dins la programació, que es presentarà a mitjan febrer”, segons els organitzadors. El director del festival, Xavi Pascual, diu que Strenes és “un projecte integrador que no vol viure d'esquena a la realitat cultural de la ciutat de Girona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.