cultura

música

Puntí, Anni B. Sweet i Juan Perro actuaran a l'Aphònica

El Festival de la Veu de Banyoles posa a la venda les entrades per als espectacles de pagament d'enguany

El Festival de la Veu de Banyoles, l'Aphònica, que presentarà tota la programació a finals de maig, ha anunciat nous artistes que formaran part del cartell i ha posat a la venda les entrades i els abonaments per als espectacles de pagament, que el festival ofereix per primera vegada. A més dels ja anunciats Manel, Maïa Vidal i Joan Colomo, enguany hi participaran el cantant Juan Perro, el reinventat Puntí, la cantautora malaguenya Anni B Sweet, la jove Núria Graham i la cantant Esther Condal. També s'hi podrà veure l'adaptació a cappella de La flauta màgica, de Mozart, a càrrec de Dei Furbi. A més, s'estrenarà el nou espectacle de Delikatessen, Belle Rêve. Una de les novetats d'enguany serà un concert a la barca Tirona, a l'estany, a càrrec del cantant Joan Garriga i altres membres de La Troba Kung-Fú.

No hi ha dubte que un dels plats forts de la desena edició de l'Aphònica, que tindrà lloc del 20 al 24 de juny, serà l'actuació de Puntí, que presentarà l'espectacle Viatge d'un savi vilatrista cap enlloc. Qui va ser l'ànima d'UmPah-Pah agafarà la guitarra i el piano per tornar a reviure les cançons més emblemàtiques que l'han acompanyat al llarg de la seva carrera; també incorporarà noves cançons. Actuarà a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles (a les 22.30 h; 10 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.