cultura

Oques Grasses tanca avui la gira a La Mirona

Ara el grup se'n va “a la lluna” per acabar el tercer disc, previst per a la primavera

  • Oques Grasses, preparats per anar a la lluna XEVI ABRIL.

El grup osonenc Oques Grasses tancarà avui la seva gira del 2015, Living in the hol·les, amb un concert a La Mirona de Salt (22.30 h, 7 i 12 euros), per al qual ja s'han venut bona part de les entrades. Aquest final de gira a Catalunya –al País Valencià tindrà lloc el 30 de desembre, al Festivern de Tavernes de la Valldigna– culminarà un gran any en què la banda ha ofert més de 70 concerts. Durant el 2015, el grup ha pogut presentar en directe les cançons del seu segon disc, Digue-n'hi com vulguis (2014), arreu dels Països Catalans, però també a diverses ciutats italianes com ara Bolonya, Pàdua i Florència, a Londres i Gal·les, i fins i tot als Estats Units: al Summerfest de Milwaukee (Wisconsin) i a Nova York: a Central Park i en un bar de Harlem.

Oques Grasses ha titulat aquest final de gira Viatge a la lluna –en la línia del casament amb el públic que va cloure la seva primera gira i l'Esperit Xai de la segona– perquè el grup marxa durant uns mesos per enllestir el seu tercer disc, que sortirà entre final d'abril i maig, i com sempre es podrà descarregar gratuïtament des del seu web. De moment, ja estan difonent alguns temes nous com ara Amiga de ningú, Plora i riu i Fullar sempre a través de videoclips, cadascun dels quals està protagonitzat per un ballarí diferent. Aquests ballarins també actuaran amb el grup, avui a La Mirona. “Hem volgut acabar la gira aquí perquè no tot s'ha de fer a Barcelona i també perquè l'any passat vam actuar a gairebé totes les festes majors de les comarques gironines, i en canvi aquest any hi hem tocat molt poc”, diuen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia