Cultura

'Spider-man' assalta la taquilla

El film, que ha costat 191 milions d'euros, n'ha recaptat 100 en un cap de setmana als EUA

El film Spider-man 3 ha batut rècords a la taquilla espanyola al superar en el seu primer cap de setmana d'exhibició la xifra de 8,2 milions d'euros. A més, la pel·lícula de Sam Raimi va recaptar 3,1 milions d'euros en el primer dissabte, una xifra mai vista en la taquilla estatal.

Durant el cap de setmana de l'estrena, les pel·lícules precedents d'Spider-man van aconseguir a l'Estat espanyol 5 milions d'euros, la primera part, i 4,3 milions d'euros, la segona.

Aquestes xifres queden petites en relació amb el que ha passat als Estats Units. El film ha recaptat 109 milions d'euros en el primer cap de setmana. I també va avorrir una part de la crítica, que la considera substancialment inferior a la precedent Spider-man 2.

El film protagonitzat per Tobey McGuire i Kirsten Dunst va costar uns 191 milions d'euros.

Fins al moment, la pel·lícula que ostentava el rècord era la segona part de Piratas del Caribe, que havia recaptat uns 100 milions d'euros.

Columbia, la productora i distribuïdora, calcula que el film ja ha recaptat 168 milions d'euros a la resta del món.

Altres països on la pel·lícula ha batut rècords són Japó, Corea del Sud, Rússia, Itàlia, Mèxic, Brasil i la Xina. En aquest país el fenomen és important, ja que la distribució de films estrangers està limitada i a més la pirateria hi fa estralls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.