Cultura

Gran ressò internacional

Diversos mitjans de comunicació internacional parlen del segrest del setmanari ‘El Jueves’

Nombrosos diaris i diferents mitjans d’informació en format electrònic de molts països del món es van fer ressò ahir de la decisió del jutge Juan del Olmo d’ordenar el segrest del setmanari El Jueves, que aquesta setmana publicava en portada una caricatura dels Prínceps d’Astúries en una posició sexual explícita i amb uns comentaris també molt explícits amb relació a la feina habitual de l’hereu de la Corona.

La major part dels mitjans incloïen referències breus o teletips d’agència, tot i que altres, com la revista Le Nouvel Observateur, incloen en l’edició electrònica una imatge de la polèmica portada. També la reprodueix el diari italià Corriere della Sera.

Alguns mitjans britànics també incloïen comentaris en les informacions i declaracions de treballadors d’El Jueves i altres dibuixants, així com reproduïen la portada del setmanari. La cronista de l’International Herald Tribune deia que d’El Jueves no n’havien retirat una edició des del 1977. La notícia ha donat la volta al món i, fins i tot a Austràlia, el diari Adelaide Now va fer referència al segrest del setmanari satíric.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.