Cultura

L'AVUI.CAT treu bona nota

Ha superat amb bona nota l’estiu: ha millorat amb escreix les xifres corresponents al 2006

L’edició digital del diari AVUI, l’AVUI.CAT, es consolida com un mitjà on line de referència entre els consumidors d’informació escrita i pensada en català, segons es desprèn de les últimes dades fetes públiques per l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD).

Segons les últimes xifres, corresponents al mes de setembre d’aquest 2007, l’AVUI.CAT ha experimentat un significatiu augment del 39,7% pel que fa a la xifra d’usuaris únics –barem que computa el nombre de visitants diferents d’una web– respecte al mateix mes del 2006.
Aquesta pujada també ha repercutit en la resta de paràmetres utilitzats per quantificar l’audiència d’una web. Així, l’edició digital del diari AVUI ha augmentat en un espectacular 72,7% el nombre de visites –vegades que s’accedeix a la home o pàgina principal de l’AVUI.CAT– i en un 4,9% el nombre de pàgines visitades –vegades que s’accedeix a pàgines internes de l’edició digital.

Les xifres perfilen un usuari cada cop més coneixedor de l’AVUI.CAT, que troba fàcilment el que busca i que dedica cada cop més temps a informar-se de l’actualitat a través d’aquest mitjà. En aquest sentit, en un any la durada mitjana de les visites ha passat de 6 minuts 47 segons a 9 minuts 31 segons.

Estiu superat
A més d’aquestes xifres, l’AVUI.CAT ha superat amb bona nota l’estiu: ha millorat amb escreix les xifres corresponents al 2006 i ha mantingut el 90% dels usuaris habituals durant els mesos de juliol i agost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.