Cultura

Woody Allen comença a rodar al barri dels pescadors de la Barceloneta

L'AVUI va avançar dissabte que la pel·lícula se centrarà en el món de l'art i que se'n rodaran escenes a Els Quatre Gats

El cineasta nord-americà Woody Allen ha iniciat aquest matí el rodatge de la seva nova pel·lícula al barri de pescadors de la Barceloneta, concretament al passeig Joan de Borbó de Barcelona, on hi ha instal·lat l'equip tècnic i de maquillatge, càtering i vestidor en grans camions.

Allen ha comparegut al set de rodatge poc després de les nou del matí a bord d'un potent automòbil i abillat amb la seva ja habitual gorra de pescador, de la que no es va desprendre ni tan sols en la recepció que se li va oferir la setmana passada i a la qual van assistir-hi diverses autoritats de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i del ministeri de Cultura.

Davant una gran expectació de mitjans de comunicació, el director de cinema ha recorregut aquest matí la terrassa d'un conegut restaurant de la Barceloneta, des d'on ha repassat amb els seus més estrets col·laboradors, entre ells, el director de fotografia, Javier Aguirresarobe, els primers plans del seu pròxim film que gravarà en les pròximes hores.

Vestit amb camisa blanca, pantalons verdosos i la seva inseparable gorra de pescador, Allen dóna aquest matí les primeres instruccions a diversos actors en la terrassa del restaurant, tot i que encara no s'han deixat veure en el rodatge les grans estrelles de la pel·lícula, la nord-americana Scarlett Johanson i els espanyols Javier Bardem i Penélope Cruz.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.