Cultura

'The Fall' de Tarsem Singh i 'Rec' de Paco Plaza i Jaume Balagueró triomfen a Sitges

Festival de Cinema

La pel·lícula The Fall, de Tarsem Singh, s'ha portat avui el premi a la Millor Pel·lícula del Festival de Sitges, encara que Rec, dels espanyols Jaume Balagueró i Paco Plaza, ha estat la guanyadora moral en endur-se els Premis a la Millor Actriu i al Millor Director, el de la crítica i el del públic.
La pel·lícula guanyadora de la secció competitiva Fantàstic del festival, The Fall, es va veure a Sitges el primer dia de projeccions i és el segon llargmetratge de Singh, un realitzador de videoclips nascut a l'Índia el 1961.

Rec s'ha endut dos premis de la secció competitiva Fantàstic i està dirigida pel català Jaume Balagueró i el valencià Paco Plaza i la seva protagonista femenina és Manuela Velasco.

La pel·lícula espanyola ha aconseguit també el Gran Premi del Públic i el de la Crítica a més d'una menció especial del premi Meliès d'Argent.

El film japonès Sukiyaki Western Django, de Takashi Miike, ha aconseguit també dos premis, el del Millor Disseny de Producció i la Millor Fotografia.

Mushishi, del japonès Katsuhiro Otomo, ha rebut els premis als Millors Efectes Especials i a la Millor Banda Sonora Original.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.