Cultura

El 33, el programa radiofònic 'Cabaret elèctric' i el dissenyador Claret Serrahima, premis FAD 2008

El canal 33 de Televisió de Catalunya (TVC) ha rebut el premi FAD 2008, que atorga cada any Foment de les Arts i del Disseny a persones i institucions que han fet aportacions a la vida social i cultural, segons ha informat la televisió catalana.

Segons TVC, el jurat ha guardonat el 33 per haver mantingut un "alt nivell de qualitat cultural" en la seva programació i per ser una alternativa "atractiva, sense estridències, coherent i variada, apropant-se a l'audiència tant a nivell local com universal, sense deixar-se emportar pel share".

Altres guardonats són el programa Cabaret elèctric d'iCat fm, la cocteleria Boadas, el director del servei d'activitats culturals del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Juan Insua, el dissenyador industrial Gabriel Lluelles i el dissenyador Claret Serrahima, col·laborador del diari AVUI, entre d'altres.

Els premis s'entregaran el 24 d'abril a la nit a la seu del FAD a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.