Cultura

Surten a la venda les entrades per als concerts de Tom Waits a Barcelona i Sant Sebastià

Música

Les entrades per als tres concerts que el compositor i intèrpret nord-americà Tom Waits farà a Barcelona i Sant Sebastià han sortit a la venda aquest dilluns des de les 09.00 del matí. És la primera vegada que Waits actuarà a l'Estat i ho farà el 12 de juliol al Kursaal de Sant Sebastià i el 14 i 15 de juliol a l'Auditori del Fòrum de Barcelona.

Les entrades es poden aconseguir només a través del telèfon de Telentrada, 902 10 12 12. Cada persona podrà comprar dues entrades com a màxim, i en totes dues hi figurarà el DNI o número de passaport del comprador. Per evitar la revenda, els assistents necessitaran presentar el DNI o passaport abans d'accedir als recintes.

Alguns usuaris han fet saber a l'AVUI.cat els problemes que estan tenint per aconseguir connectar amb el servei de Telentrada. El servei sempre comunica i, segons alguns usuaris, quan han aconseguit connectar-hi, una operadora els ha demanat l'idioma en què volien ser atesos. Un cop triat l'idioma, la resposta: "En aquest moment no hi ha cap operadora disponible, intenti-ho més tard". Això està provocant la indignació d'alguns seguidors del cantant amb l'organització del concert.

Waits començarà a Sant Sebastià i a Barcelona els concerts de la seva gira europea Glitter and Doom que prosseguirà per dotze ciutats europees més i que arrencarà el 17 de juny a Phoenix (Arizona, EUA).

Waits també actuarà a Milà (Itàlia), Praga (República Txeca), París (França), Edimburg (Escòcia) i Dublín (Irlanda). En cadascuna d'aquestes ciutats farà dos concerts, menys a Dublín, on en farà tres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.