Cultura

TV3 oferirà resums de tres minuts destinats a Internet, mòbils i Podcast

El servei 'TV3 minuts' és una iniciativa que no està "pensada per a la televisió convencional"

Televisió de Catalunya (TVC) oferirà resums de tres minuts de la seva programació destinats a ser consumits per Internet, telèfon mòbil i Podcast. El nou servei, denominat "TV3 minuts", serà gratuït i suposa una "aposta amb molt futur", segons ha declarat Francesc Escribano, director de TVC. En aquest cas, ha insistit Escribano, es tracta d'una oferta "no pensada per a la televisió convencional, sinó per als nous mitjans, que ja són una realitat".

Futures estrenes a Internet
El responsable de TVC ha assegurat que "la televisió està pensant el seu futur multipantalla i, al mateix temps, les cadenes de televisió són, cada vegada més, grans màquines de producció de continguts". En aquest sentit, Escribano ha destacat que TVC, que ja ofereix continguts de programes a través del servei "3alacarta", es planteja en un futur estrenar a Internet alguns dels seus programa abans d'emetre'ls per la televisió convencional.

De la seva banda, la sotsdirectora de TVC i directora de programes de TV3, Carme Basté, ha valorat "TV3minuts" com "una oferta molt innovadora, molt treballada, amb un format ideal per a les noves pantalles, i com un repte professional afegit ja que és necessari resumir en només tres minuts els continguts de programes de fins a cinc hores de durada".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.