Cultura

Tom Hanks vol produir la seva propera pel·lícula a Israel

L'actor, director i productor nord-americà Tom Hanks vol produir la seva propera pel·lícula a Israel, informa el diari Yediot Aharonot.

Així li va confessar a l'ambaixador israelià a les Nacions Unides, Danny Gillerman, durant l'estrena de la seva producció John Adams, una sèrie de la cadena de televisió HBO sobre la vida del segon president d'Estats Units.

Durant la seva trobada, Hanks va comentar al diplomàtic israelià que recorda "molt bé Tel Aviv i Jerusalem", tot i que ja fa 25 anys que va visitar Israel. El país "té llocs preciosos per filmar", ha dit l'actor.

Gillerman i Hanks han acordat mantenir una nova reunió, en la que l'ambaixador guiarà l'actor en una visita al Consell de Seguretat i l'Assemblea General de les Nacions Unides.

"Tom Hanks és un dels actors més renom i amb més influència de Hollywood. Estic content de que tinguem aquesta oportunitat de promoure la imatge d'Israel fora de les nostres fronteres", ha indicat el diplomàtic israelià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.