Cultura

L'AVUI.CAT t'ofereix les notícies d'última hora al teu lloc web o blog

Tens un web o un blog? Vols estar informat de les notícies d'Última Hora mentre hi estiguis connectat? Vols que els que el visitin hi trobin l'actualitat informativa en temps real en català?

Les últimes notícies de l'AVUI.CAT al teu blog o lloc web
L'AVUI.CAT et dóna la possibilitat d'incloure al teu lloc web o al teu blog un calaix amb els titulars de les notícies d'última hora de l'AVUI.CAT.

Per adaptar el servei a les particularitats de disseny i de dimensions del teu web o blog, pots escollir tres modalitats diferents:
1) Quadrada
2) Rectangular
3) Marquesina allargada.

L'opció de triar et permet inserir els titulars d'Última Hora de l'AVUI.CAT de manera fàcil i còmode als usuaris del teu lloc web o blog les 24 hores del dia. Per activar aquest nou servei informatiu només cal que segueixis les instruccions a la següent adreça URL:
www.avui.cat/serveis/alatevaweb


Més novetats a l'AVUI.CAT
A més del servei d'Última Hora, AVUI.CAT ha incorporat recentment un nou servei d'hemeroteca que et permetrà accedir a les edicions publicades de l'AVUI.CAT (l'edició digital) i l'AVUI PAPER (l'edició impresa). En l'actualitat es pot accedir a les edicions del 2006 i del 2007, però progressivament ampliarem l'abast temporal de la consulta. Per accedir a l'Hemeroteca cal dirigir-se a la columna de serveis de color gris que hi ha a la banda superior dreta de la home de l'AVUI.CAT i clicar Hemeroteca.

També de forma progressiva s'estan millorant els continguts i ampliant els serveis que ofereix el web per facilitar la lectura i la navegació de l'usuari, com per exemple l'accés a la Programació Televisiva i al suplement Cultura.


Fer arribar el tren a l'hora

També recentment hem incorporat un nou joc, batejat com A VEure si arriben, que ha començat a funcionar precisament la setmana en què un comboi de l'Euromed ha descarrilat al Prat de Llobregat tot provocant talls i retards a les línies de Renfe. El joc consisteix a intentar fer el recorregut del TGV entre Tarragona i Madrid esquivant els obstacles que hi ha a la via per aconseguir que el tren arribi puntual al seu destí.


Creix la comunitat virtual de l'AVUI
L'AVUI.CAT va iniciar una nova etapa el 23 d'abril passat, diada de Sant Jordi, amb informació actualitzada, increment de la interacció i serveis, i des d'aleshores la xifra de visites s'ha incrementat progressivament.

Confiem que amb les millores que encara tenim pendents d'introduir i que han de millorar la usabilitat, la interactivitat i els serveis de l'AVUI.CAT incrementarem la xifra d'usuaris que formen part de la comunitat virtual de l'AVUI.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.